horgásszunk.hu horgászboltok, gyártók linkjei, halászháló kötés
támogatói linkek


dorogma panzió tiszadorogma



legfrissebbek
Haltrófea készítés házilag
Tiszalúci kalandozás 1. rész
Megdõlt a ponty világrekord!!!
Ingyen horgász DVD
Horgászcikk árverés
linkek
Gyártók A-H
Gyártók I-P
Gyártók Q-Z
Társoldalak
Kapcsolat
Hírlevél
Horgasszunk.hu blog google blogger blogspot
állandó rovatok

Google Adsense pénzkeresés

Halászháló kötés 1. rész
Halászháló kötés 2. rész
Halászháló kötés 3. rész
Halászháló kötés 4. rész
Halászháló kötés 5. rész
Szolunáris táblázat 2007.
Vízállásjelentés


 

 

 

 

Csuka mundérban

Hozzávalók:

45-50 cm-es csukák
csukánként egy-egy kisebb fej vöröshagyma
só, bors
nyársak
keményfából rakott tábortúz, vagy barbecue grill

Elkészítés:

A csukát langyos, ecetes vízben leöblítjük, lemossuk róla a nyálkát. Nem pikkelyezzük le, nem bontjuk fel! Hátgerince mentén, a faroknyél felől nyársra húzzuk, vigyázva, hogy a belső részei ne sérüljenek. Parázs felett forgatva egy órán keresztül sütjük.

Lehúzzuk a nyársról, a gerinc mentén kezdjük bontani, kiemeljük a belsőségeket, a hasüregbe szeletelt hagymát teszünk, sót, borsot szórunk. A hamvadó parázsba helyezzük kb. 5-10 percre, hogy a fűszerek átjárhassák. A parázsból kiemelve leginkább puszta kézzel fogyasztható, simán le kell csipegetni a bőréről. Autentikus Dráva melléki halászétel, tábori körülményekhez.

idõjárás