horgásszunk.hu horgászboltok, gyártók linkjei, halászháló kötés
támogatói linkek


dorogma panzió tiszadorogma



legfrissebbek
Bojlireceptek
Tiszalúci kalandozás 1. rész
Megdõlt a ponty világrekord!!!
Ingyen horgász katalógus, DVD
Horgasszunk.hu póló
linkek
Gyártók A-H
Gyártók I-P
Gyártók Q-Z
Társoldalak
Kapcsolat
Hírlevél
Horgasszunk.hu blog google blogger blogspot
állandó rovatok

Google Adsense pénzkeresés

Halászháló kötés 1. rész
Halászháló kötés 2. rész
Halászháló kötés 3. rész
Halászháló kötés 4. rész
Halászháló kötés 5. rész
Szolunáris táblázat 2007.
Vízállásjelentés


 

 

 

 

Diós hal /hidegétel/

Hozzávalók: l kg ponty, 2 nagy fej vöröshagyma, l szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, l tojás sárgája, l gerezd foghagyma, l kanál liszt, 8 dkg darált dió, só, kevés porcukor.

A szeletekre vágott halat besózzuk, kevés porcukorral meghintjük, l-2 óráig állni hagyjuk.

Közben a hagymát és a répákat sós vízben megfőzzük, majd beletesszük a halat, és még fél óráig főzzük. Ezután a halat tálra szedjük, a hagymát és a fehérrépát kivesszük. A tojás sárgáját, a zúzott foghagymát, a lisztet és a darált diót kevés vízzel elhabarjuk, kicsit átforraljuk, és a halra öntjük. Hűtve tálaljuk.

idõjárás