horgásszunk.hu horgászboltok, gyártók linkjei, halászháló kötés

támogatói linkek


dorogma panzió tiszadorogma

 legfrissebbek
Bojlireceptek
Tiszalúci kalandozás 1. rész
Megdõlt a ponty világrekord!!!
Ingyen horgász katalógus, DVD
Horgasszunk.hu póló
linkek
Gyártók A-H
Gyártók I-P
Gyártók Q-Z
Társoldalak
Kapcsolat
Hírlevél
Horgasszunk.hu blog google blogger blogspot
állandó rovatok

Google Adsense pénzkeresés

Letölthető horgászjátékok
A VMSZ jelenti a Balatonról
Ingyenes dolgok horgászoknak
Szolunáris táblázat 2007.
Vízállásjelentés
Halászháló kötés
idõjárás

Hazánkban is bemutatkozik a „Rút Kiskacsa” névre keresztelt teljes wobblercsalád. Az Ugly Duckling wobblerek Szerbiából indultak útjukra, mára a világ összes kontinensét meghódították, hiszen egy tökéletes kialakítású, kiváló minőségű, rendkívül fogós műcsalit jelez ez a név.
A vállalat több mint 25 éve a kiváló minőségű balsafa csalik készítésére kötelezte el magát. A történet a hatvanas évek végén kezdődött, amikor egy tehetséges horgász  a kedvenc folyójában való pecázáshoz megfelelő csalit készített. A halak viselkedésének  megfigyelésében és  a természet  tanulmányozásában való sikerét nagyrészt családi örökségének köszönheti. A világszerte, hosszú évek alatt szerzett  horgászati tapasztalata segítségével kifejlesztett egy eredeti tervezésű csali-sorozatot és egy csali készítési technológiát.
A kézművesek és műszaki szakemberek gondos, lelkiismeretes munkájának  köszönhetően kézi készítésű csalikat gyártanak nagy termelési kapacitással. A kifaragott műcsalik testét hőkezelik, majd a testet teljes hosszában huzalozzák, és megfelelően súlyozzák. Az összeállítás és finom megmunkálás után 6 rétegben különösen ellenálló felületet képező alap festékréteget visznek fel rá amelyet hőkezeléssel tovább keményítenek.
Az Ugly Duckling csalik első osztályú balsafából készülnek. Az eredetileg  kifejlesztett szerkezet és védőbevonat meglehetősen tartós.
Az Ugly Duckling csalik a durvább használat ellenére is megtartják kivételes tulajdonságaikat. A teljes vízréteget átfogó termékskálával rendelkezik. Az Ugly Duckling  csalik már világszerte a vevők rendelkezésére állnak!

Ha még többet szeretnél megtudni ezekről a különleges wobblerekről, akkor látogasd meg a Potyka portált, ahol rendkívül részletes tájékoztatást kaphatsz róla. Élőben először a FEHOVA kiállításon találkozhatsz vele, de a Sporthorgász márciusi számában is olvashatsz majd róla. Amennyiben további kérdéseid vannak, vagy esetleg kereskedő vagy és szeretnéd forgalmazni, bátran vedd fel a kapcsolatot a Potyka portállal, mindenben készségesen a segítségedre lesznek.

www.potykaportal.hu

 

idõjáráswobblerfaragás

wobbler

wobblerkészítés

kapitális csuka Ugly Duckling wobblerrel