horgásszunk.hu horgászboltok, gyártók linkjei, halászháló kötés
támogatói linkek


dorogma panzió tiszadorogma



legfrissebbek
Bojlireceptek
Tiszalúci kalandozás 1. rész
Megdõlt a ponty világrekord!!!
Ingyen horgász katalógus, DVD
Horgasszunk.hu póló
linkek
Gyártók A-H
Gyártók I-P
Gyártók Q-Z
Társoldalak
Kapcsolat
Hírlevél
Horgasszunk.hu blog google blogger blogspot
állandó rovatok

Google Adsense pénzkeresés

Halászháló kötés 1. rész
Halászháló kötés 2. rész
Halászháló kötés 3. rész
Halászháló kötés 4. rész
Halászháló kötés 5. rész
Szolunáris táblázat 2007.
Vízállásjelentés


 

 

 

 

Tepsis lazac

Személyenként 2 szelet lazacfilé, 2 gerezd fokhagyma, tej az áztatáshoz,
Só, bors, bacon szalonna csíkok, kevés olaj.
A lazac filét besózzuk, bedörzsöljük a zúzott fokhagymával majd leöntjük
annyi tejjel,
ami ellepi. Ebben pácoljuk 30 percet.
A sütőedényt olajjal kikenjük , a szeleteket egymás mellé tesszük.
Sóval , borssal, és a tejből kiszűrt fokhagymával fűszerezzük.
Minden szeletet beborítunk 2 bacon szelettel. Meglocsoljuk kevés olíva
olajjal.
Forró sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Vajas burgonyával és fokhagymás joghurt mártással kínáljuk.

Joghurt mártás
1 pohár natúr joghurt, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 1 marék apróra vágott
olívabogyó,
őrölt zöldbors, kevés citromlé, pici cukor.
A hozzávalókat jól elkeverjük és behűtve kínáljuk.

Fűszeres lazac törzs
10x 10 cs-es darabokat vágunk a lazactörzsből.Sózzuk,borsozzuk
őrölt gyömbérrel megszórjuk és állni hagyjuk rövid ideig.
Friss petrezselyem levelet, bazsalikomot, metélőhagymát apróra vágunk,
ebbe hempergetjük a haldarabokat.Jól rányomkodjuk a füves keveréket.
Forró vajon néhány perc alatt mindkét oldalán megsütjük
Párolt zöldséggel, fűszeres tartármártással kínáljuk.

idõjárás